Jessica Photography-23.jpg

Mijn bureau staat voor beleving, originaliteit en praktische toepasbaarheid in architectuur en interieurontwerpen. Daarbij heb ik veel aandacht en liefde voor de verschillende mogelijkheden van een ruimte. De vorm en inrichting van een ruimte heeft namelijk een grote invloed op ons leven in privé- of werksfeer. 

 

Het maken van ervaringen en een plek/plaats waar mensen zich goed voelen is een must! Op maat ontworpen en altijd in nauw contact met de opdrachtgever met veel plezier, passie en nauwkeurigheid. Van groot ontwerp tot het kleinste detail. Vanuit sfeer naar materialisatie en ontwerpbegeleiding op de bouw.

 

Mijn portfolio is heel divers, van stijlvolle villa tot extravagant restaurant. Daarnaast ben ik gek op totaalconcepten. Van het eerste idee tot de uitwerking van een nieuw interieur. Zelfs inclusief bijpassend bedrijfslogo en complete huisstijl. Ik zorg dat alles naadloos op elkaar aansluit. Mijn creatie-vibe kent geen grens. The sky is the limit.

 

De kracht van mijn bureau is het ontwikkelen van bijzondere interieurconcepten in samenwerking met opdrachtgevers. Ik ga op zoek naar creatieve oplossingen voor ruimtelijke problemen en creëer ruimtelijke ontwerpen op iedere schaal.

Creëren is mijn passie. Daar word ik blij van.

Meer weten? neem vrijblijvend contact met mij op.

Ellen de Fockert staat ingeschreven bij het architecten register. Bureau Architectenregister (BA) is een publiek zefstandig bestuursorgaan dat uitvoering geeft aan de wet op de architectentitel. Zij waarborgen dat de vormgevers van onze leefomgeving (architect, stedenbouwkundige, tuin- en landschapsarchitect en interieurarchitect) aan een erkende instelling zijn opgeleid en over voldoende beroepservaring beschikken.