VERBOUW/NIEUWBOUW

Gehele proces van eerste schets tot na de uitvoering.

 

Voor iedereen die een nieuw huis gekocht heeft of verbouwplannen heeft.

Op het juiste moment wordt iedere vraag doordacht beantwoordt met een helder plan. Vragen als; hoe haal je het meeste uit het aantal beschikbare oppervlakte van jouw huis, worden beantwoord. Na de wensen gehoord te hebben maken we een voorlopig ontwerp met plattegronden, omschrijvingen en 2D tekeningen. Naar aanleiding van het vervolggesprek kunnen we een definitief ontwerp maken. 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEUR ADVIES

Interior issues, complete make-over!

 

U weet dat uw huis meer te bieden heeft.  In 2 uur kunnen wij de mogelijkheden van uw huis bespreken en geef ik passende en uitvoerbare tips voor de vragen of problemen die u met uw woning heeft. Binnen een korte tijd wordt er veel informatie gedeeld en kunt u vervolgens zelf aan de slag. Natuurlijk blijf ik altijd betrokken totdat u tevreden bent met het eindresultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MEUBEL ONTWERP/REALISATIE

Meubel of interieur object.

 

Soms kunt u niet het juiste meubel vinden voor uw woning of bent u op zoek naar iets bijzonders en op maat gemaakt. Graag help ik u deze wensen te realiseren middels schetsen/aanzichten/doorsneden en materialen overzicht. Daarnaast maak ik een 3d-visualisatie zodat u het juiste beeld krijgt van het gewenste meubel.  Niet alleen een ontwerp maar ook het maken van het meubel kan ik voor u realiseren! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.